Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، پس از مشاهده لاشه چند راس بز و کل در محیط زیست طالقان البرز و بررسی این لاشه ها، شیوع طاعون و ابتلای این چند راس دام به این بیماری تایید شد که واکنش های فراوان کاربران فضای مجازی را به دنبال داشت.

شهروندان البرزی در پیام های متعدد از انتقال طاعون نشخوار کنندگان کوچک به انسان ابراز نگرانی کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی، مدیرکل دامپزشکی استان البرز در این باره گفت: این بیماری قابل انتقال به انسان نیست و صرفا بین نشخوار کنندگان کوچک شیوع پیدا می کند و شهروندان اصلا نگران آن نباشند.

او افزود: تقریبا صد در صد دام های استان برابر نشخوار کنندگان واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: ارتباط خوبی با حفاظت محیط زیست داریم و اکنون نیز آمادگی خود را برای همکاری درخصوص مقابله با طاعون اعلام کرده ایم.

او افزود: برنامه ریزی ها طوری است که تا چند سال آینده کل کشور عاری از طاعون نشخوار کنندگان شود.

توکلی گفت: این نوع بیماری هیچ درمانی ندارد اما از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

او افزود: دام های جاده کرج-چالوس نیز درخطر طاعون بودند که واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت:  واکسیناسیون طاعون به صورت کاملا رایگان برای دام های اهلی انجام می شود.

حکیمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز نیز گفت: واکسیناسیون نشخوار کنندگان وحوش محیط زیست تقریبا امکان پذیر نیست.

او افزود: بیماری طاعون نشخوار کنندگان طالقان در سال‌های ۹۴ و ۹۷ هم اتفاق افتاده بنابراین پیش بینی‌های لازم انجام شده بود تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری شود.

انتهای پیام/د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طاعون نشخوارکنندگان کوچک طاعون دامی نشخوار کنندگان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • تب مالت چیست؟ + فیلم
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • مهار آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم