Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین علی اصغر شریفی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دامپزشکی که صبح امروز در محل این اداره برگزار شد، اظهار داشت: دامپزشکی با بهداشت و سلامت مردم مرتبط است و نقش مهمی در تغذیه و سلامت انسان دارد.

وی افزود: بیماری‌هایی مانند شاربن، سل، برسلوز و تب کریمه کنگو تا حدودی زیادی کنترل شده و هر دام سالانه بین 6 الی 7 بار در استان مورد معاینه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان اینکه جمعیت گوسفند استان بین 350 تا 500 هزار در فصول مختلف است، بیان کرد: بالغ بر 293 هزار گوسفند و بز واکسیناسیون تب برفکی شدند که این موضوع ادامه دارد

شریفی با اشاره به مثبت شدن تلفات طاعون نشخوار کنندگان کوچک در حیات وحش طالقان عنوان کرد: به خاطر کنترل این بیماری بالغ بر 93 هزار راس دام در کرج، طالقان و ساوجبلاغ واکسینه شده است و بیماری در حیات وحش تحت کنترل است و در گله‌های کل و قوچ تلفات نداشتیم و ستاد بحران استان در همان روز اول بعد از بروز طاعون نشخوارکنندگان تشکیل جلسه داد و در این زمینه پیشگیری‌های لازم انجام شد.

وی با اشاره به واکسیناسیون فوق حاد پرندگان در استان البرز،گفت: البرز استان پایلوت انتخاب شد و تا امروز بالغ بر سه میلیون دز واکسن در این حوزه استفاده شده و هیچ بیماری بعد از واکسیناسیون در استان البرز بروز نکرده است و همزمان با این واکسیناسیون بازدیدها و اقدامات خود را افزایش دادیم و بالغ بر 40 هزار آزمایش بر نمونه‌های فعال در مزارع انجام شده و گزارشات روزانه و ساعتی است.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان اینکه بحث نظارت بر مواد غذایی و پروتئینی استان البرز موضوع مهمی است که به آن توجه شده است، تصریح کرد: در سال جاری این موضوع با 210 فقره ارجاع پرونده به دستگاه قضایی پیگیری شده و فراورده‌های خام دامی کشف شده 56 تن بوده و بیش از 25 تن از این مقدار معدوم شده که با تلاش مدیرکل تعزیرات حکومتی و دادستانی استان البرز بوده است.

شریفی با اشاره به واردات گوشت گرم از فرودگاه پیام البرز و نظارت‌ها بر 386 تن گوشت وارداتی برای تنظیم بازار و واردات غذای حیوانات کوچک به میزان 115 تن بوده،گفت: 316 هزار قطعه جوجه یک روزه صادر شده و میزان صادرات ماهی خوراکی 45 تن بوده است.

وی با اشاره به اینکه البرز در تولید تخم مرغ در جایگاه چهارم کشور است، تصریح کرد: 11 درصد تخم مرغ کشور در استان البرز تولید می‌شود و در حال حاضر 2 میلیون و 900 هزار قطعه مرغ تخم‌گذار در استان در حال تولید تخم مرغ هستند و در حال حاضردر صورت تقاضا امکان صادرات تخم مرغ وجود دارد و در استان حدود 5 میلیون و 200 هزار قطعه ظرفیت تولید داریم که همه این ظرفیت در حال حاضر فعال نیست.

وی در مورد نظارت سازمان دامپزشکی بر کشتارگاه‌های طیور و دام در استان البرز و عدم کمبود مرغ و گوشت در این استان، اظهار داشت: نظارت بر کشتارگاه دام و طیور استان البرز با حضور ناظران بخش خصوصی و بخش دولتی در حال انجام است و ناظران بهداشتی در کشتارگاه طیور مستقر بوده و در حال نظارت بر کشتارگاه صنعتی دام و طیور هستند.

 

 

46

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز استان البرز تعزیرات کنگو مواد غذایی واردات اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید