Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اصغر شریفی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: براین اساس 75 هزار راس دام عشایر و دامداران استان البرز در محدوده خطر شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان واکسینه و مایه کوبی شدند.
وی با بیان اینکه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در حیات وحش منطقه طالقان با تلفات همراه بوده است، گفت: این بیماری مشترک انسان و دام نیست اما می تواند سبب تب دار شدن لاشه دام شده و امکان دارد مصرف گوشت دام های بیمار منجر به بروز عوارض و حساسیت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به مردم توصیه کرد که گوشت قرمز را از مراکز عرضه ی بهداشتی خریداری کنند زیرا اگر این بیماری در دام های اهلی سرایت کند، ممکن است افراد سودجو اقدام به کشتار این دام ها کرده و آن را به صورت دوره گردی به فروش برسانند.
مدیرکل دامپزشکی البرزبا تاکید براینکه این بیماری در کنترل است، بیان داشت: به محض اطلاع از وجود این بیماری در منطقه شکار ممنوع طالقان دستگاه های اجرایی مانند دامپزشکی، حفاظت محیط زیست، هلال احمر و فرمانداری طالقان ورود پیدا کردند.
وی اضافه کرد: بررسی آزمایشگاهی نمونه لاشه های کشف شده بیانگر مسمومیت غذایی وحوش بوده لیکن
یک نمونه لاشه ها ابتلا به بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک تشخیص داده شد.
شریفی در خصوص بروز این بیماری در منطقه شکار ممنوع طالقان، گفت: ویروس این بیماری در منطقه در حال گردش است و به علت تحرک عشایر احتمال تماس دام های آنان با کل ، بز و میش کوهی وجود دارد که منجر به انتقال بیماری می شود.
بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز در روزهای اخیر لاشه 15 کل و بز وحشی در منطقه شکار ممنوع طالقان پیدا شد.
سال 94 شیوع و همه گیری بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در منطقه شکار ممنوع طالقان و منطقه آزاد بر استان البرز بیش از 200 راس از حیات وحش منطقه را تلف کرد.
6156/ 6155
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز ابتلا به بیماری حفاظت محیط زیست دستگاه های اجرایی گوشت هلال احمر اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان